Monogràfics

COSMÈTICA CONSCIENT + RITUAL DE BELLESA

 

 Dissabte 14 de desembre 

de 9.30 a 13.30  >>COMPRA ARA <<

Vols canviar la manera de cuidar-te?

El canvi en la cosmètica és un dels primers passos a fer per a tenir una vida més conscient.Tenim la gran sort que ve a impartir aquest taller Santulana cosmètica natural. Artesans amb més de 10 anys d’experiència en el sector i vindran a compartir amb nosaltres les seves fantàstiques formules i productes de primera qualitat !

En aquest monogràfic t’ensenyaré a acaronar la teva pell, a conèixer-la millor i a cuidar-la de manera natural, respectant la seva naturalesa lípidica.

Aprendràs propietats tant d’olis vegetals com olis essencials per a ús cosmètic, mitjançant una experiència vivencial sensitiva, on l’olfacte i el tacte seran els protagonistes.

T’ensenyaré a elaborar 3 productes complets per a crear el teu propi ritual de bellesa impregnant-lo sempre de la teva essència.

Els productes que elaborarem seran:

1. Oli facial netejador: És un netejador facial fet en base d’olis vegetals i tensioactius de procedència natural i biodegradables, es converteix amb una llet netejadora amb el contacte amb l’aigua. Respectuós amb la pell, la deixa neta i molt hidratada.

2. Crema facial: Per a afavorir el bon estat de la teva pell personalitzaràs la crema segons les teves necessitats. T’encantarà crear la textura i buscar l’olor que connecti amb tu.

3. Bàlsam labial amb un toc de color. Protegir els llavis de les agressions externes és la clau per a tenir-los bonics. El toc de color farà que els llavis llueixin un color saludable i apetible.

Inclou dossier explicatiu amb receptes i propietats dels ingredients perquè pots practicar a casa.
Material necessari perquè cada assistent elabora i s’emporti el seu ritual de bellesa a casa i gaudi d’una Bellesa CONSCIENT.

PREU: 66euros

INICIACIÓ A LA MÀQUINA DE COSIR ELÈCTRICA

 

Vine aquest intensiu de tres hores i aprèn a fer servir la màquina de cosir. T’ensenyarem totes les parts de la màquina i el seu funcionament, t’explicarem errors que solem cometre i coses a tenir en compte perquè la màquina funcioni correctament. Al final de la classe cosirem algun petit detall.

PREU: 39euros

TÈCNIQUES DE JOIERA AMB CERA (PLATA)

 

· Dissabtes 11 i 18 de gener >>COMPRA ARA << 

Dissabtes 11 i 18 de gener (dissabte 11 de 16.00 a 19.00h) i (dissabte 18 de 16.00 a 19.00)

Ens visita Maite joiera de @mgjoies per a impartir un monogràfic de dos dissabtes on aprendrem la tècnica de joieria de modelatge amb cera.
Realitzar un model amb cera permet fer peces úniques o petites sèries.
Hi ha molts tipus de cera de diferents característiques que permeten fer molts tipus de treballs
variats i de gairebé qualsevol forma imaginable.
En aquest curs coneixerem les tècniques bàsiques i experimentarem amb cera tova.
Aquesta cera es caracteritza per ser molt mal·leable i fàcil de treballar.

Treballarem l’espai, el volum, la textura, el disseny,…(amb tot això us ajudarà Maite)

-En la primera sessió experimentarem amb la cera i elaborarem el motlle de la peça a triar (anell, pendents, penjant…)
-En la segona sessió ja tindrem la peça fosa en el metall triat (plata) i farem
els acabats en metall.
Sortirem ja lluint una joia feta per nosaltres mateixes.

No és necessària cap experiència prèvia, només ganes d’aprendre i experimentar.

PREU: 90euros

TERRATZO

 

· Dissabte 25 de gener de 9.30 A 13.00 >>COMPRA ARA <<

Vine aprendre a fer terratzo amb jesmonite.
Jesmonite és una resina no tòxica de base d’aigua que ens permet crear superfícies molt resistents, duradors, aptes pel foc i a l’impacte.
En aquest taller aprendràs a fer la tècnica del terratzo. Us ensenyarem a fer els crostonets de colors que posteriorment que donaran l’efecte acolorit a cada peça i que es barrejarà amb l’altra part de material. Realitzarem dos peces amb aquest material on podràs recrear-te fent dos acolorits dissenys ven diferents.
Sortiràs d’aquest taller sabent aplicar aquesta antiga tècnica, on podràs realitzar altres aplicacions diverses com; testos, objectes, posa vasos, sobres de taules, rajoles …
Acompanyarem tot això de bona companyia i esmorzar.
T’animes?

PREU: 58 Euros

CANADIAN BAG

 

· Dissabte 8 de febrer de 9.30 a 16.30h  >>COMPRA ARA << 

Si tens els coneixements bàsics de la màquina de cosir podràs venir a fer la “Canadian Bag”. És una bossa per a penjar a l’esquena, amb un disseny molt delicat i modern. Fet amb matèria primera: fusta, feltre i pell que li donen un aire molt especial i diferencial d’altres bosses.

Així com altres monogràfics deixem triar les teles, en aquesta bossa es realitza una còpia exacta de la bossa que podeu veure a la foto.
Fent aquesta bossa perfeccionaràs tècniques de costura, a fer sevir la màquina remaxadora i les diferents matrius i alguna que una altra tècnica de marroquineria.-

(Aquest taller té una durada de 7 hores on farem un descans per a esmorzar que convidem nosaltres a tes, sucs i diversos dolços . Després sortirem una estona per a menjar un entrepà o “tupper” que heu de portar de casa).

Passarem el llarg del dia aprenent, compartint i cosint en bona companyia.

T’apuntes?

PREU: 68 Euros

MACRAMÉ

 

· Dissabte 15 de febrer de 10.00 a 13.00h  >>COMPRA ARA << 

Taller d’iniciació al macramé amb Natàlia de @macrameraices on realitzarem un tapís de tamany mitjà sobre fusta, aprendrem alguns dels nusos bàsics d’aquesta tècnica, combinacions, trucs i diferents materials amb els quals es pot treballar. A més d’una mica d’història. Passarem una bona estona amb bona companyia aprenent aquesta fantàstica tècnica i compartint un bon esmorzar.

PREU: 55 Euros